Aniversarea a 30 ani de activitate pentru IKOSAR SRL in fabrica de la Targu Neamt

Compania IKOSAR aniversează anul acesta 30 de ani de existență.

IKOSAR SRL deține fabrica de articole tehnice din cauciuc din Târgu Neamț – România.

Reper național în domeniul fabricării de produse industriale din cauciuc, în special benzi transportoare, firma are capital 100% românesc și este furnizor de marcă, atât pentru piața din România, cât și pentru cea europeană.

Capitalul tehnologic și uman al firmei, parteneriatele de lungă durată bazate pe respectarea standardelor promise, competența angajaților și utilitatea produselor fabricate au susținut longevitatea și succesul companiei, fiind astfel create toate premisele unei dezvoltări continue viitoare.

Mesajul Directorului General cu ocazia aniversării a 30 de ani de la înființarea firmei

Viața este o călătorie, nu o destinație este citatul lui Ralph Emerson după care ar trebui să ne ghidăm cu toții în viață. Călătoria în care am pornit în urmă cu 30 de ani a fost plină de necunoscut, obstacole, dar și oportunități. Călătoria va continua.

Am învățat împreună cu echipa, din mers, cum să depășim obstacolele, să exploatăm oportunitățile și să ne punem ideile în practică.

Am avut în acești ani, alături de oamenii din firmă, satisfacții și împliniri, am învățat din eșecuri, dar mai ales am simțit că putem conta unii pe alții și că țelul nostru este comun. După trei decenii de existență suntem la fel de entuziaști ca la început. Suntem mai înțelepți și cu mai multă experiență.

Mulțumesc colegilor mei, care au fost alături de mine, în toți acești ani. Mulțumesc clienților și furnizorilor. Sunt recunoscător.

Director general Sărmășanu Constantin

 

Citește mai mult pe mesagerulneamt.ro

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.